21-23 ноември д-р Азарова ще консултира и ще извършва терапии

Световноизвестната естетична лекарка д-р Мария Азарова ще консултира и ще извършва терапии за премахване на мелазма, пигментни слънчеви петна и хормонални хиперпигментации на 21, 22 и 23 ноември в Дерма център на Хил клиник на ул. Московска 29 и в клиниката на бул. Пушкин 71.

Уникалният й авторски метод за  отстраняване както на ограничени така и на дифузни пигментации включва апаратни процедури, проникващи в дълбоките кожни слоеве и специфични продукти, оптимизиращи производството на меланин в клетките. Резултатите са трайни и водят до значително подобряване състоянието на кожата – обновена, уплътнена и стегната. Бръчките, включително фините линии около устата и очите, видимо намаляват, тенът се изравнява, а лицето се освежава и лифтира. Успешният курс за отстраняване на петна не изключва появата на рецидиви, ако зоната не се предпазва от слънчева светлина и не се нанасят редовно слънцезащитни продукти с висок фактор.

Д-р Азарова ще извършва и подмладяващи и стягащи кожата на лицето и шията терапии чрез заличаване на ситните и смекчаване на по-дълбоките бръчки, подобряване на кожната еластичност и свиване на широките пори. За целта тя ползва както радиочестотна енергия, така и фракционни лазерни система, които са принципно различни от познатите до сега методите за топлинно колаген реструктуриране и са революционно нова технология за решаване на широк набор проблеми свързани с перфектната визия

Запазете предварително час на 02 439 3131.

Етикети: , , ,