Антицелулитна мезотерапия

целулит мезотерапия

Комплексът ни процедури за третиране на целулита е основан на медицински подход, дълбоко разбиране на проблема в същина, дългогодишна практика с голямо количество пациенти и не на последно място съобразяване с индивидуалните особености на всяка отделна кожа.  Много често най-добрата комбинация се оказва серия процедури с Вела шейп и регулярна инжекционна мезотерапия.

Мезотерапията представлява въвеждане на липолитични и лимфодрениращи съставки в проблемните зони. Спрямо вида и давността на целулита дерматологът подбира такъв мезококтейл, който да спомогне отстраняването на „портокаловата кожа“, подобряване на кръвоснабдяването на зоната и разграждане на мастните клетки.

Ползва се много фина игла, която прави убожданията почти незабележими за пациента и най-ефективните и доказани клинично мезопродукти. Възможни са леко зачервяване или оток, който преминава за 24 часа. Могат да се третират бедрата, седалищните части, ханша, корема и горната вътрешна част на ръцете. Методът дава възможност активните съставки да проникнат в дълбочина, където е проблемът „целулит“.  Честотата на терапията е веднъж седмично в продължение на месец. В комбинация със здравословно и умерено хранене, процедури Vela Shape, достатъчно двигателна активност и прием на вода резултатите са впечатляващи и дълготрайни.

За повече информация и запазване на час: 02 439 3131

 

Етикети: