backstage: Как да се подготвим за инжекционна естетична процедура?

лице

На първо място изберете квалифициран естетичен дерматолог, който да извърши процедурата. Поставянето на филъри, резорбируеми конци, ботокс или друга инжекционна терапия е безопасно, но само ако се прави от специалист, който познава в детайли анатомията. Техниката на въвеждане на продукта е от голямо значение както за сигурността и здравето, така и за добрите естетични резултати.

Ден преди процедурата може да започнете прием на арника монтана, а също така е препоръчително да преустановите всички антикоагуланти и болкоуспокояващи. Важно е да не приемате твърд алкохол 24 часа преди и след манипулацията. Може да ви се стори странно, но чесънът ще има негативен ефект, ако го включите в менюто си през тези дни.

Пациенти, които имат или са имали херпес около устата или по лицето се превентират чрез  таблетки или крем за мазане, съдържащи Ацикловир. Непременно съобщете на лекаря си, ако имате системно заболяване (автоимунно, диабет, ревматизъм или ендокардит)

Имайте предвид, че ако страдате от бавно зарастване на рани, може да се получи забавяне във възстановителния процес след самата терапия. Предупредете своя дерматолог в случай, че имате склонност към образуване на келоиди или алергия. Премахнете грима и почистете лицето преди посещението си в кабинета на естетичния лекар.

Не на последно място спокойно и внимателно преценете какви корекции бихте желали, преди да се подложите на процедура. Запознайте се с характеристиките на продукта, който ще бъде въведен, съберете информация за самото протичане на процедурата и спазвайте съветите на дерматолога за последваща домашна грижа.

За повече информация позвънете на 02/439 3131