Безплатна консултация на пациенти с рак на простатата

 

При сериозни опасения от развитие на злокачествен процес в простатата или установен карцином преди да изберете начин на лечение препоръчваме второ експертно мнение. Заповядайте в Хил клиник, за да получите безплатна първична консултация с наш уролог – лично или по документи.

Успешното лечение на това много често срещано при мъжете онкологично заболяване зависи от ранната му и точна диагностика.

За потвърждение на съмнения за простатен карцином – промяна в структурата на жлезата, установена при ректален преглед или при ехографски оглед на зоната, повишен PSA туморен маркер, кръв в спермата или урината по преценка на уролога се пристъпва към биопсия.

В Хил клиник практикуваме лапароскопско (безкръвно) отстраняване на простатата при пациенти, показани за хирургично лечение с изключителен успех.

Лапароскопската хирургия е безкръвна, прецизна и надеждна. Операционният ни екип, ръководен от проф. д-р Щолценбург, постига изключителни резултати в работата си.

Когато говорим за простатна хирургия три са основните причини да предпочетем лапароскопията като метод:

  • минимална инвазивност и бързо възстановяване на пациента
  • запазване на сексуалната функция
  • контрол над уринирането

Повечето пациенти с установен простатен карцином търсят подходящото решение за проблема си и държат да запазят работоспособността си, да съхранят континенцията и интимния си живот. Те могат да разчитат на безплатно второ мнение в Хил клиник.

За да попитате за удобен час за консултация или извършване на биопсия позвънете 02/439 3131.

Етикети: