На 26-27.01 д-р Валянова ще е в Стара Загора

Valyanova_sq

Запазете час на 26 или 27 ануари за естетични консултации и процедури в Стара Загора с един от най-популярните в страната естетични дерматолози д-р Елеонора Валянова.

Отново в Стара Загора изключителната 3D матрица Cellular Matrix и още плазмотерапия, филъри в устни и лице (включително най-новите динамични филъри за специалните зони с много движение и единственият органичен имплант Algeness), както и биоревитализиращите Елансе, които имат удължен срок на действие, мезоконци и конци за фейслифтинг и бодилифтинг.

Д-р Валянова е сред най-добрите специалисти по поставяне на мезоконци за биоревитализация и конци със силен лифтинг ефект в страната. Не пропускайте да се консултирате с нея дали сте подходящ пациент за тази много популярна напоследък антиейдж терапия.

Отново в Стара Загора тя ще прилага MD Codes™ – метод, създаден от д-р Маурицио де Майо във основа на дългогодишни научни разработки и клиничен опит. МД ководете се ползват както за превенция на отпускането, така и за корекция на вече съществуващи бръчки, загубен обем и деформация на лицевия овал.

Първоначалният анализ на състоянието на лицето от страна на лекаря дерматолог е в основата на изграждане на цялостна антиейдж стратегия. Последователно прилагане на техниката на МД кодовете в комбинация с ботокс или лифтинг конци има отлични и натурални резултати.

Заповядайте в клиника Corio Capillis, която е любезен домакин на ексклузивната дерматологична сесия между 9.00 и 18.00 ч. като запишете предварително час на тел. 042 605 590

В този период може да си направите и уникалния тест за хранителна толерантност, който ще даде информация за храните, които тялото не приема добре и в резултат на тях трупате килограми, имате проблеми с кожата и косата!

 

За да запишете час може да се обадите на 042 605 590

Етикети: , , , , ,