Кампания срещу рака по повод 4ти февруари

Всяка година на 4 февруари светът отбелязва Световния ден за борба с рака. Инициативата е на Международния съюз за борба с рака с подкрепата на Световната здравна организация по силата на член 10 от Парижката харта, приета на 4 февруари 2000 г. на Световната среща на високо равнище за борба с рака в Париж, Франция.

В България ежегодно се регистрират около 38 000 нови случаи на онкологични заболявания по данни на Националния раков регистър, голяма част от тях са карциноми на уро-гениталната система.

Статистиката сочи, че заболеваемостта нараства с всяка година и за съжаление засяга все повече хора в работоспособна възраст. Практиката показва, че прогрозите за онкоболните са по-добри при ранно диагностициране и избор на подходяща терапия.

Ако сте диагностициран с рак на простатната жлеза и предстои да вземете решение за лечението си потърсете второ експертно мнение. Целта е да се достигне до комплексна диагноза и адекватно лечение, както и да се постигне максимално добър резултат за всеки пациент до пълното му излекуване.В Хил клиник през целия месец февруари пациенти с рак на простатата и рак на бъбрека могат да получат безплатна консултация от специалист уролог, вкл. и консултация по документи.

За записване: 02 439 3131

простата рак бъбреци

Етикети: , ,