Кавитация с Vita Form

Натрупването на мастни депа в подкожието е чест дефект на тялото, който освен че е естетически неприемлив, води и до трайно изменение на тъканите в засегнатите зони. За щастие с напредването на науката и технологиите, естетичната дерматология успешно се бори с този проблем и без хирургична намеса.

Един от най-популярните неинвазивни методи е т.нар. кавитация, която активира метаболизма и чрез контролирани нискочестотни вълни прониква в цитоплазмената мембрана.

Това ултразвуково третиране на течността в тъканите разрушава мастните клетки като предизвиква трептене, подобрява обмяната и осъществява т.нар. микромасаж. Втечнените мастни клетки се извеждат от организма чрез лимфната и отделителната система, като е добре този процес да бъде спомогнат с допълнителни дрениращи процедури и масажни техники.

Pink

Ефектът на кавитацията е драстично намаляване на мастните натрупвания, на обиколките и на телесното тегло. Още след първата процедура се наблюдава по-добър силует, тонизирана кожа и главно – елиминиране на локалните депа.

Процедурата трябва  да се прилага след консултация с дерматолог поради спецификата ѝ (противопоказания са бременност, бъбречна недостатъчност, диабет тип ІІ и др.).

Честотата и продължителността на провежданата терапия е строго индивидуална и се преценяват от специалист. При правилно провеждане кавитацията не засяга околните тъкани и няма странични нежелани ефекти. Обикновено се комбинира с антицелулитни Vela Shape процедури, масаж и мезотерапия.

Резултатите от ултразвуковото въздействие на кавитацията зависят от качеството на апаратурата. Благодарение на развитието на науката разполагаме с иновативната кавитационна технология Vita Form.

VitaForm комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на тяло.

Апаратът е създаден да ви избави от локалните мастни натрупвания и да ви помогне в скулптурирането на по-фино и стегнато тяло.

Уредът е оборудван с 4 глави, като 3 от тях са с различни геометрични форми: Плоска, Вдлъбната и Изпъкнала. Те са специално създадени за работа на различни дълбочини. Четвъртата, малка  глава  е  за  по-специфични  места,  като  например  двойна брадичка.

Процедурата е неинвазивна алтернатива на липосукцията и е особено подходяща за зони с по-малко мускулни влакна напр. корем, талия, ханш, паласки, седалище, вътрешна част на бедра, колене и ръце, двойна брадичка.

След провеждането ѝ не се изисква никакво възстановяване и можете да се върнете към обичайния си ритъм на живот веднага.

Сега вече нямате пречки да изглеждате съвършено!

Запазете си час още сега на:02/439 31 31.