Кога да направим тест за хранителна нетолерантност?

Dangerous food хранителна нетолерантност

Хранителната непоносимост е една от най-честите причини за промяна на чревната пропускливост. Когато това се случи, то влияе върху цялостното ви здраве и кондиция. Тестът помага да разберете точно кои продукти не се усвояват добре от организма ви и да ги избягвате така, че да преодолеете имунния отговор на тялото към тях.

Тестът не само открива евентуална нетолерантност към храна, но резултатите му са количествени, те показват силна, умерена и слаба нетолерантност. Като спазвате препоръките, които придружават индивидуалните ви лабораторни резултати, ще подобрите функциите на червата, ще „изчистите“ атолерансите и ще подобрите цялостното си здраве и качество на живот.

Научно доказано е, че атолерансите предизвикват множество неприятни симптоми, които могат да бъдат преодолени по нелекарствен път, чрез ограничаване приема на определени храни. Когато диетата е съобразена с нетолерантностите ви към определени продукти, ефектът е не само сваляне на излишните килограми, но и облекчаване на състояния като акне, екземи, суха кожа, атопичен дерматит, колит, астма, синузит, непрекъсната умора, подтиснато настроение, коремно подуване, задържане на вода. Симптомите са наистина много и разнообразни.

Изследването е подходящо за всички възрасти, прави се в лабораторни условия, а резултатите му са клинично достоверни.

Ако тестът изолира IgG тела към повече от 3-4 храни е препоръчително да се консултирате с нашия диетолог, за да може той да състави индивидуален хранителен режим без да рискувате да създадете дефицити на основни вещества, от които се нуждае тялото ви.

Етикети: ,