НОВО: Терапия за премахване на двойна брадичка

belkira

Най-новият продукт на Алерган е предназначен за редукция на субаменталната пълнота (по-позната като двойна брадичка). Натрупването на мазнини в тази зона е доста видимо и може да попречи на иначе балансираното и хармонично лице. Двойната брадичка създава усещане за по-тежък и състарен външен вид и влияе пагубно върху самочувствието.

За съжаление пълнотата под брадичката често е резистентна на диета и упражнения. Единствената алтернатива са медицински подходи – оперативна намеса или липосукция, които обаче носят риск за тежки странични ефекти.

Какво представлява BELKYRA®

BELKYRA съдържа синтетична версия на дезоксихолова киселина, която имитира естествената за организма ни дезоксихолова киселина. Когато се инжектира в подкожна мазнина на зоната под брадичката, Белкира разрушава мастните клетки. Добрата новина е, че след като веднъж те като бъдат унищожени, не могат да съхраняват или натрупват нови мазнини, т.е. терапията има дълготраен и стабилен резултат.

Еднакво подходяща както за мъже, така и за жени, терапията (продуктът е познат и като KYBELLA) се прави в две до шест сесии през 30 дни и необратимо води до разграждане на мастните клетки и премахване на двойната брадичка.

Противопоказания: заболяване на щитовидната жлеза или цервикална лимфаденопатия, причиняващи субментална изпъкналост. При пациенти, приемащи имуносупресори или кортикостероиди, както и такива с тежки бърбречни или чернодробни увреждания Белкира се прилага с повишено внимание.

kybella- белкира хил клиник

За повече информация и запазване на час при естетичен дерматолог в Хил клиник позвънете предварително: 02/439 3131

Етикети: