НОВО: Удължаване и сгъстяване на мигли

lash

 

 

Изразителен, дълбок и впечатляващ поглед можеш да постигнеш с гъсти и дълги ресници. Досега познатите методи чрез цели мигли или добавяне на снопчета не изглеждат естествено. 

Уникалната и изключително популярна в чужбина и у нас технология за удължаване косъм по косъм създава усещане за естествена визия. Окото изглежда подчертано, дори без грим и поставяне на спирала.

 

Копринени мигли, поставени косъм по косъм

Каква е технологията? Процедурата е деликатна и приятна. Извършва се от сертифициран специалист. Миглите са изработени от естествена коприна и се апликират една по една с помощта на хипоалергенно лепило, без да имат директен контакт с клепача. Увеличаването на дължината и обема е дълготрайно, а резултатите са впечатляващи. Може да се работи с различни размери и цветове. 

Ползва се специално лепило, което не вреди по никакъв начин на естествените мигли. Поради растежа на собствените ресници е необходима периодична поддръжка. Другото важно условие е за разгримиране и почистване на зоната да се използват продукти на водна основа.

Етикети: