Лифтинг конците са с 10% по-достъпни

лифтинг, конци, Хил клиник

Конците за лифтинг може би са най-луксозната част от арсенала на естетичната дерматология. Те предлагат ексклузивна промяна без драстична оперативна намеса. Те са новите „магически пръчици“ в преобразяването.

През целия ФЕВРУАРИ в Хил клиник цената на процедурата тредлифтинг или поставяне на резорбируеми лифтинг конци е с 10% отстъпка.

Методът е предназначен за лица с изразена птоза на меките тъкани. Самите конци са много тънки, изработени от специален материал, който гарантира висока поносимост и липса на алергична реакция. Разбира се само качествените продукти не са достатъчни, за да се получи желания резултат съществена роля играе умението на естетичния лекар. В Хил клиник практикуват дерматолози с огромен опит, талант и знания в лифтинга с конци. По индивидуална схема те въвеждат подкожно конците чрез тънки и кухи игли. Именно добрата преценка какви по вид конци да бъдат използвани и как да се поставят отличават лифтинга, който пациените на Хил клиник получават. Антиейдж ефектът и повдигането са моментални, но също така подобряването на външния вид продължава и се усилва с времето, благодарение на активирането на производството на собствен колаген и ускоряване на микроциркулацията в третираните зони.

За да запазите час за БЕЗПЛАТНА първична консултация при наш дерматолог и да се възползвате от февруарската ни кампания, запазете час до края на месеца на тел. 02 439 3131. Очакваме ви.