Отстъпка от цената на филър и мезотерапия

филър мезотерапия Хил клиник

Филърите и мезотерапията са двете най-предпочитани процедури, а комбинацията между тях дава отлични резултати – едновременно компенсира загубени обеми, заличава бръчките, попълва устните и подобрява драматично качеството на кожата.

Поставени от опитен дерматолог филърите моментално възвръщат естествената форма и линиите на лицевия контур, попълват хлътналата слъзна долина, извайват скулите, създават сочност на устните. Подборът на подходящ пълнител се извършва от дерматолога, съобразявайки се с желанията и целите на пациента. Всички продукти, които ползваме в Хил клиник са с високо качество и създадени на основата на естествени вещества от водещи производители. Разликите между видовете филъри са свързани с компонентите в техния състав – хиалуронова киселина, поликапролактон, агароза.

Мезотерапията от своя страна има доказано от практиката антиейдж действие. Представлява неивазивна терапия, по време на която в повърхностните или по-дълбоки слоеве на кожата се въвеждат полезни вещества, въздействащи върху клетъчните структури. След мезотерапия кожата е видимо освежена, подмладена, с омекотени фини линии и бръчки, със свити пори, по еднороден тен и повишена еластичност.

През януари 2018 в Хил клиник, Естетична дематология пакет от процедура по поставяне на филър и мезотерапия е с 20% по-ниска цена. Отстъпката важи при едновременно извършване на терапиите на един и същи пациент. За да запазите час за консултация и процедура позвънете ни на 02 439 3131.