ПОДАРЪК: Продукт за устни

Hill clinic serum lips

 

 

 

През юни в Хил клиник при закупуване на крем и околоочен серум получавате като подарък продукт за устни (скулптуриращ серум, 15 ml) на Teoxane Cosmeceuticals.

Кремовете от серията се отличават от всички останали по това, че формулите им са еднакви с тези в инжекционните форми и разчитат на патентована иновативна RHA технология. Целта е да се допълни портфолиото от дермални филъри на марката и да се предложи защита срещу факторите на стареене: възстановяване и обновяване на клетките, редуциране появата на фини линии и бръчки. Уникалните антиейдж съставки подсилват и възстановяват кожната бариера, успокояват възпаленията, хидратират и изглаждат структурата на кожата, като придават сияен тен на лицето. Най-важното – те удължават времето на действието на коригиращите инжекционни филъри.

Комбинацията, която предлагаме през юни е изключително изгодна заради добавения безплатен продукт, а и защото кремовете и серумите за домашна грижа отлагат във времето необходимостта от поставяне на нов филър!

 

За повече информация позвънете на: 02/439 3131