Movember – да направим света по-добро място за мъжете!

Хил клиник развива концепцията Movember на българска почва от години. Традиционно през ноември намаляваме цената за преглед на простатна жлеза с 50%, за да бъде по-достъпна за повече мъже.

Всяка година над 1500 души само в България заболяват от простатен карцином! Това е заболяване, което може да бъде излекувано, ако се открие навреме. Преди години в Австралия на един мъж, вече станал популярен в целия свят, Адам Гарон му хрумва идеята да пусне мустак, да призове приятелите си да пуснат мустаци, да организира партита и да събира дотации за превенция на рака на простатата. Днес глобалната инициатива е завладяла сърцата и умовете на стотици хиляди хора. Идеята е толкова добра, че не оставя безразлични и нас като екип, който ежедневно се сблъсква с диагностиката и лечението на много пациенти с простатен карцином.

Хил клиник за пореден път застава зад инициативата, която тази година избра за лица на кампанията актьорите Христо Мутафчиев, Асен Мутафчиев и Наум Шопов-младши. „Мъже, грижете се за здравето си. Семейството ви обича.“ е слоганът на кампанията в България през 2018.

През целия месец пакет „Профилактика на простатата“ ще е на половин цена – 25 лв.

Фотография: Solomon (Moni) Frances

Каква е целта на кампанията? Това, което ние от Хил клиник повтаряме от първия ден на създаването си та до днес: Не пропускай ежегодния преглед при уролог!

Потърсете ни и запазете час при уролог още днес на тел. 02/439 3131