5 съвета преди поставяне на филър в устните за първи път

устни хиалуронов филър

1. БАВНО. Не е необходимо още при първата процедура да бъде поставена цяла ампула от филъра. След няколко дни може да бъде направена корекция с още продукт, дори може да посетите дерматолога трети път. Вслушайте се в неговите препоръки – дали да инжектира филър само в горната, само в долната или и в двете устни. Също така имайте предвид, че зъбите поддържат устните, ако зъбите са неравномерни (напр. прекалено издадени) вероятно и устните няма да изглеждат много добре.

2. УМНО. Проучете предварително и изберете естетичен лекар с опит и умения. Важно е специалистът, който ще поставя филър да е сертифициран, да работи с качествени продукти, да има достатъчно практика зад гърба си. Най-често се получават леки хематоми в зоната, но оттам преминават важни кръвоносни съдове, затова лекарят трябва да знае как да реагира, за да предотврати сериозни здравословни и естетични проблеми.

3. НАПЪЛНО. Бъдете 100% сигурни, че искате да коригирате устните си и за първата процедура непременно изберете временен резорбируем филър. В течение на няколко месеца след поставянето му той ще бъде усвоен от тялото напълно. Междувременно ще имате време да възприемете лицето си след промяната и да решите дали искате или не по-обемни и плътни устни.

4. ПОДГОТВЕНО. Преди самата процедура може да вземете арника, която да предотврати появата на синка или оток. Също така преустановете приема на аспирин, противовъзпалителни, ибопруфен, вит. Е. Добре е да не приемате кофеин и алкохол в деня на процедурата.

5. ДОСТАТЪЧНО. Да изберете филър по цената не е най-разумният подход. Обикновено прекалено ниската стойност означава, че има проблем или с продукта, който ще ви поставят или с инжектора. Рисковете са прекалено сериозни, защото става въпрос за инжекционна процедура. Платете достатъчно – стойността на най-разпространените марки филъри са идентични във всички големи клиники с добра репутация.

Заповядайте на консултация с естетичен дерматолог в Хил клиник, ако имате още въпроси и се нуждаете от професионален съвет относно корекция с филър на контура или обема на устните. Запазете час предварително на 02 439 3131

Етикети: , ,