70% от мъжете са недоволни от размера на половия си член

65% от жените предпочитат мъже с голям полов член.

Размерът на половия член винаги е бил обект на завишено внимание, както от страна на мъжете, така и на жените.

Няма мъж, който да да не се е вълнувал и да не си е задавал въпроси дали размера на половия му член е в норма.

Към размисли за „нормата“ провокират от една страна медиите (зрелищни порнофилми, списания, порно сайтове в Интернет), а от друга – чисто психологически фактори (страх да не разочароват потенциалната партньорка, както и откази на момичета за интимна близост).

И макар че е добре известно, че размерите (в пределите на нормата) не определят качеството на сексуалния живот,  всеки трети мъж мечтае за голям пенис.

По-различно стои въпросът при мъжете, чийто размер може да се определи „под нормата“. Малкият размер на половия член създава големи трудности в сексуалния живот. А това допълнително подклажда у мъжа мисли за собствената непълноценност. И започва да се оглежда за начини за увеличаването му – таблетки, специални упражнения и устройства.

В действителност единственият утвърден, световно признат и безопасен метод е хирургическата корекция на половия член. Вече и в България, в Хил клиник, се извършват тези високотехнологични корекции за удължаване и удебеляване на члена.

Защо мъжете с по-голямо достойнство имат повече партньорки?

Тази зависимост се обяснява не с конкретните размери, а с това, че мъжете с по-големи размери са по-уверени в себе си.

Как се формира мъжката самооценка?

Според проучване мъжете оценяват размера си като скромен, в случай че в еректирало състояние не надвишава 11 см, среден, ако достига 15 см и изключителен, ако надвишава 17,5 см.

Какво да направите, ако размерът ви се отличава от средностатистическия и е по-скоро „скромен“?

На първо място – да не се отчайвате. Медицината е напреднала дотолкова, че може напълно успешно да коригира това. В Хил клиник всеки мъж със „скромно“ достойнство може да повиши самочувствието си.

Чували ли сте за пенилни филъри?

Чрез неоперативно поставяне на филър в половия член се постига уголемяване на главата и удебеляване на тялото му, извайва се формата му, удължава се половият акт. Ефектът е наистина поразителен и трае около 6-9 месеца, след което процедурата може да се повтори отново.

А чували ли сте за фалопластика?

Фалопластиката представлява хирургическа корекция на половия член с цел удължаване и удебеляване. Тя не повлиява сексуалната функция на органа.

При удължаването размерът може да нарастне от 2 до 4 см в зависимост от индивидуалните особености на мъжа.

Удебеляването на половия член посредством увеличаване на диаметъра му може да се извърши както едновременно с удължаването, така и като самостоятелна процедура. Осъществява се с въвеждане на комплекс от собствени тъкани, а не само с мастна тъкан, която в повечето случаи се резорбира от организма и ефектът изчезва.

Мастната тъкан не може да даде равномерен ефект и затова понякога члена става неравен и неестетичен. Диаметърът се увеличава според желанието на пациента и размерите преди фалопластиката.

Удължаването и удебеляването на половия член не влияят на чувствителността му. Същото се отнася и за потентността на мъжа – не я подобряват, нито влошават.

В случай, че страдате от непреодолими нарушения в потентостта и никакво лечение не ви е помогнало, като последна линия на терапия се прилагат пенилни импланти – изкуствени устройства, които се вграждат в тялото на пениса и осигуряват потентност през целия живот, абсолютно независимо от възрастта.

Преди да вземете решение за фалопластика задължително се консултирайте с уролог на Хил клиник и помнете, че не само размерът има значение…

Можете да си запишете час още сега на телефон 02/439 31 31.

Етикети: , , ,