Акнето не е болест на лошата хигиена

ХИЛ КЛИНИК предлага на пациентите със средно тежко/тежко акне КОМПЛЕКСНА терапия
с радиочестота, ISOTRETINION за локална апликация и мезотерапия

Причините за появата на акнето, противно на разпространеното мнение, не се коренят в лошата хигиена. Затова и почистването на зоните, засегнати от акне, със спирт или силен измивен продукт не е добро решение.

Няма едно универсално лечение на акне, което да помага винаги. Подходът към всеки пациент в Хил клиник е строго индивидуален, защото кожата и състоянието при всеки са различни.

Тежестта на акнето до голяма степен е генетично обусловена. Хората, които страдат от тежки форми на акне вулгарис следва да се обърнат към специалист дерматолог, за да разрешат проблема си с научен, проверен подход.

Комплексно лечение на тежко акне

Фракционната радиочестотна енергия е научно доказан метод за овладяване на тежкото акне. Този метод е минимално инвазивен, защото при него се използва матрица от микро щифтове за достигане и обновяване на по-дълбоките слоеве на кожата. RF пиксел процедурата е напълно безопасна и се прилага есента и зимата. При нея контролирано се загряват дълбоките слоеве на кожата, свиват се порите, тушират се комедоните, нормализира се мастната секреция.

Изотретиноинът е неселективен локален ретиноид. Приложен локално върху засегнатата кожа той намалява производството на себум и изсушава пъпките на акнето. Изотретиноин (Accutane) премахва устойчиви кисти и възли до 90% от случаите. Медикаментът е ефикасен, но трябва да се използва внимателно под лекарски надзор от жени във фертилна възраст.

Мезотерапията на Mesoline „Чиста кожа“ има регенериращо, себупресиращо и противовъзпалително действие. Многокомпонентният коктейл осигурява ремисия на акнето и възвръща баланса на кожата.

В Хил клиник ще получите обстоен първоначален преглед, внимателна консултация и при необходимост назначаване на изследвания, план от терапевтични процедури, препоръки за домашна грижа и накрая стратегия за бъдещето, която да съхрани постигнатите резултати и да подтиска дългосрочно проявите на акне.

Свържете се с нас на тел. 02 439 3131 или ни пишете на contact@hilllcinic.com

Етикети: ,