АКУСТИЧНА мезотерапия – технология на бъдещето

акустична мезотерапия

Нашата кожа притежава двойно-липидна бариера, която има важна защитна роля и ограничава вредното въздействие на външните фактори. В същото време обаче тя не пропуска и полезните вещества, които се опитваме да доставим чрез използването на козметични кремове и серуми. Редица изследвания показват, че усвояването на нанесени по повърхността на кожата вещества е едва около 10%!

Как да достигнем в дълбочина и да подхраним нашето лице и шия без да прибягваме до мезотерапия (инжекционно въвеждане на продукт)? Отговорът дава специалната система Impact, която печели награда за иновации и заслужава световно признание. Impact – неинвазивна акустична мезотерапия открива нови измерения за интензивно въздействие върху кожата.

Апаратът е създаден на базата на сонофореза с ниски честоти, която по нежен начин образува микосфери в междуклетъчното пространство. В последствие, с дозирано напрежение, тези микросфери, съдържащи продукт, се изтласкват навътре в кожата. Изключителният ефект при застаряване и фотоувреда е видимото освежаване, повишената еластичност и отличен тен. Когато терапията се ползва при белези от шарка и акне, цикатракси или стрии постигаме значително подобрение и то в кратки срокове.

Impact действа с деликатни акустични вълни и прави възможна трансепидермалната доставка във втория кожен слой. Може да се работи с различни като състав и действие серуми. Тайната на успеха се крие в правилният избор на продукт, който да въведем посредством Impact. Затова ролята на специалиста, който извършва процедурата, е от голямо значение.

В Хил клиник съобразно индивидуалните нужди подбираме сред:

  • субстанции с растежни фактори
  • витамин С
  • хидратиращи и ревитализиращи продукти
  • мезококтейли с възстановяващ и антиоксидантен ефект
  • серуми с противовъзпалително и успокояващо действие за акнеична кожа
  • извлечени от собствената кръвна плазма активни вещества за редукция на бръчици и стимулиране на колагена.

handpiece-600-dpi-trans-01Когато кожата се нуждае от интензивна грижа в дълбочина, но избягвате инжекционните процедури, практиката ни показва, че отлични резултати се постигат с безиглена мезотерапия на Impact. Системата дава възможност за ПЕРСОНАЛИЗИРАНА грижа и индивидуален подход към отделния пациент.

За оптимален ефект терапията се извършва след пилинг, дермаролер, лазерно или радиочестотно третиране.

Ако имате въпроси за действието на неинвазивната АКУСТИЧНА мезотерапия или желаете да запазите час позвънете на 02 439 3131

Етикети: ,