AMEC live&Visage с д-р Валянова и д-р Кожухарова

Най-големият и интерактивно ориентиран естетичен конгрес в Европа се проведе в Монако на 15-17.09.2017. Дерматолозите на Хил клиник д-р Валянова и д-р Кожухарова взеха участие в него. Събитието е разделено на два модула като AMEC е домакин на повече от 50 научни сесии, обхващащи тенденциите в свъременната медицина, а VISAGE свързва академичното обучение с практиката.

валянова amec

 

Участниците имаха възможност да се информират за съвременните разработки в областта на антиейдж и стареенето, като открият широк спектър от нови идеи и подходи. Особенно ценни са семинарите с клинична практика, по време на които се извършват реални процедури и терапии, живи демонстрации на терапии и нехирургични подходи, анатомични сесии.

>VISAGE е следдипломна програма, която се грижи за продължаващо и надграждащо академично обучение по естетика. Организирано е съвместно с Университета в Ница и Университета за медицина и главата и шията Sophia Antipolis, VISAGE предлага уникален модел на мащабно европейско академично събитие, включващо преподаване и практическо обучение в специфичната област „естетична медицина“.

amec кожухарова

Етикети: ,