Антиейдж терапия за ръце

Ръцете са непрекъснато изложени на слънце, химични препарати, студ и механично увреждане. Неприятното е, че кожата на повърхността на ръцете лесно се дехидратира, защото е тънка и с малко мастни жлези. С течение на времето под въздействието на разрушителните ултравиолетови лъчи и студа се появяват пигментации, загуба на обем, сухота.

 

След 45-годишна възраст, когато организмът започва да произвежда все по-малко естроген мускулите губят тонуса, изпъкват кръвоносните съдове и кожата на ръцете увисва. Проблемът не подминава дори известните.

 

maddona

Поп-звездата Мадона, която има перфектно изпънато и свежо лице, непрекъснато носи ръкавици, за да прикрие тази част от тялото си. Няма светско събитие, на което тя да изложи ръцете си на показ, единствено няколко папарашки снимки са запечатали следите на времето.

 

 

 

Разполагаме с утвърдена методология за уплътняване, хидратиране, изравняване на тена и подобряване тургура на кожата на ръцете, която включва 3-5 процедури, извършвани през четиринадесетдневен период.

Иновативна инжекционна терапия ревитализира и възстановява добрия вид на ръцете. Напълно безопасна като метод, тя е разработена на основата на хиалуронова киселина и се приема изключително добре от тялото.  Процедурата няма аналог сред познатите досега методи за дерматологична грижа.

Разликата е впечатляваща, а се постига само с една процедура.

Разликата е впечатляваща, а се постига само с една процедура.

Да познаят възрастта по ръцете ти? Това вече е почти невъзможно!

Попитай за свободен час за безплатна консултация с дерматолог на: 02/439 3131

Етикети: , ,