Автоложна тъканна регенерация (TRAYLIFE therapy) при косопад или оредяване на косата

При първите прояви на разреждане на косата и интензивен косопад скалпът ви се нуждае от стабилизиране и подхранване. В Хил клиник инжекционните техники, които вашият дерматолог ще препоръча, осигуряват ефективна грижа за косата. Важно е да се обърнете за помощ във фазата на активен косопад, защото вече създадена плешивост не може да бъде спасена!

Чрез въвеждане на жизненоважни растежни елементи директно в проблемната зона състоянието на кожата и косата се повлияват много добре. Резултатът е подобрено кръвообръщение, стимулиран фоликул, цялостно витализиране. Процедурите се извършват от лекар-дерматолог.

Тъканната регенерация е инжекционна техника на биостимулация за обновяване и подмладяване, чрез употребата на обогатена кръвна плазма с биоактивни тромбоцити и левкоцити на пациента + ДНК-нуклеотиди.

Какво е PRP?

PRP е плазма, обогатена със 7 фундаментални растежни фактори. Обогатената плазма съдържа 7 фундаментални растежни фактора, които участват в процесите на регенерация. Тя се инжектира в кожата на ниво хиподерма и работи като резервоар на Растежни фактори.

Какво са растежните фактори?

Това са малки, протеинови, биологично активни фрагменти от групата на цитокините. Те отговарят за подобряването на оздравителните процеси в кожата, за засилване на производството на хиалуронова киселина и за подобряване на хидратацията на кожата отвътре.

Какъв е ефектът от процедурата?

След процедурата се наблюдава удивително подмладяване на третираната област. Благодарение на ДНК-нуклеотидите се постига незабавна оптимизация на блясъка на кожата, формират се нови кръвоносни съдове, стимулира се клетъчният растеж. Наблюдава се биоревитализация, кожата става по-стегната, по-еластична и по-хидратирана.

Колко често се извършва процедурата?

Една процедура е достатъчна да поддържа кожата млада и витална 6 месеца.

За кого е подходяща процедурата?

Терапията е подходяща за всички мъже и жени, които искат да задържат младостта на лицето и тялото си. Подходяща е при дехидратирана и отпусната кожа без блясък, при бръчки.

Подходяща е при разреждане на космите на скалпа и уместно се съчетава с мезотерапия при косопад. Важно е да се обърнете за помощ във фазата на активен косопад, защото вече създадена плешивост не може да бъде спасена!

Ако лицето или тялото е загубило еластичност, при фотоувредена кожа, при постменопаузална кожа, при наличие на белези от акне, стрии и торбички под очите.

Запишете си час сега на 02/ 439 31 31!