Бърз тест за антитела срещу SARS-CoV-2 Коронавирус

Вашето здраве и спокойствие са наш първи приоритет и грижа!


  • Питате ли се дали вече сте имали среща с коронавируса?
  • Чудите ли се дали последният преболедуван от Вас грип не е бил всъщност причинен от този вирус?
  • Знаете ли, че ако се открият антитела в кръвта Ви, това означава, че имате имунитет към коронавируса?
 
Запознахме се в детайли с препоръките на водещи в областта експерти, за да изготвим програма, която в максимална степен да осигури достоверност на лабораторните резултати чрез бърз тест, американско производство, регистриран към нашата Изпълнителна агенция по лекарствата.
– тест за антитела IgM за SARS- COV- 2
– тест за антитела IgG за SARS- COV- 2 

За изследването е необходима само капка кръв от пръста.

Стойността на теста е 40 лв и чрез него се откриват както антитела, показващи настояща инфекция, така и антитела, които сочат, че вече сте преболедували коронавирус или сте в късния, възстановителен период. Ако вероятното излагане на вируса е било преди 7 или по-малко дни, препоръчваме да се подложите на изследване за антиген.

 

Позвънете на 02 439 3131 за повече подробности.

Разширен вариант:

 

 

 

 

Предлагаме комбинация, която с голяма степен на надежност ще определи дали имате повод за притеснения от съществуваща или преминала коронавирус инфекция.

Пакетът лабораторни изследвания включва:
  • тест за антитела IgM за SARS- COV- 2
  • тест за антитела IgG за SARS- COV- 2
  • пълна кръвна картина
  • феритин
  • CRP
Стойността на целия пакет е 75 лв.
Позвънете на 02 439 3131 за повече подробности.
 

Важно: Изследванията се провеждат в условия на засилен контрол, изпълнени всички мерки за безопасност и индивидуално за всеки отделен посетител.

Пакетът може да се използва като предварително средство за установяване на nCoV – 19, за ваше спокойствие. Особено подходящ за хора, които са пътували в чужбина последните няколко месеца или са контактували с чужденци.

За всеки посетител ще е определен часови коридор, в който служителите ни ще обслужват само него. Моля спазвайте точно часа си, това ще ограничи контактите Ви с други наши пациенти. По възможност носете маска, която покрива носа и устата Ви.

Важно:  Резултатите от изследванията са с 95-98% точност, т.е. отрицателният резултат не изключва напълно възможността за излагане на вируса или за инфекция с вируса.    

Възможно е да се получи фалшиво положителен резултат, който се уточнява с извършването на втори CPR тест в референтна лаборатория.  Няма нужда да посещавате клиниката втори път – резултатите ще може да проверите чрез идентификационен код на сайта на Хил клиник https://lab.hillclinic.com/

Етикети: , , ,