Безопасно посещение за естетични и козметични процедури

Нашето желание е да предоставяме естетични дерматологични и козметични услуги с максимална грижа за здравето и спокойствието на пациентите. Специалните правила, които са въведени както в клиниката ни на бул. „Александър Пушкин“, 71, така и в Дерма центъра на ул. „Московска“, 29 целят да осигурят безопасността на всеки посетител. Извиняваме се предварително, ако те създават известни неудобства, но това е единственият начин да се гарантира драстично намаляване на риска от предаване на вирусни инфекции. Мерките се провеждат на няколко нива, но тези, които пряко засягат поведението на пациентите ни, включват:

  • Посещение само с предварително запазен час по телефона
  • Влизане само през централния вход, където ще бъдете насочени от наши колеги как да поставите калцуни, да дизинфекцирате ръцете си и пр.
  • Доспускане на посетители само с маска, която плътно покрива носа и устата
  • Ограничаване на достъпа на придружаващи лица, освен ако не е абсолютно наложително

Ако имате запазен час, но усещате грипоподобни симптоми или друг вид неразположение, моля да ни уведомите по телефона, за да можем да презапишем посещението ви за следващ период.

Създадената организация на работа позволява всеки пациент да има „зелен коридор“, т.е. да не се среща с други пациенти или членове на екипа ни, които не са пряко ангажирани към неговата процедура. По тази причина ви молим да бъдете точни и да спазвате предварително уговорените часове.

Очаквайте, че вашият лекар, козметик или терапевт ще носи лични предпазни средства, които може да затруднят леко комуникацията, ако имате проблеми със слуха. По време на прегледа между вас и лекаря ще има прозрачна преграда, която ни най-малко не влияе върху качеството на консултацията, но предпазва от евентуални пръски.

Молим за разбиране, но прекратяваме предлагането на кафе и чай в клиниката, а водата е в индивидуални бутилки, които след като ползвате, може да вземете със себе си или да изхвърлите на подходящите за това места.

Оставаме на разположение за всякакви въпроси: 02 439 3131