Био имплант Algeness®

Дерматолозите на Хил клиник са първите в България естетични специалисти, които работят с уникалния био филър, предназначен за хора, търсещи високо качество, безопасност и органичен състав на продуктите.

 

algeness био филър органичен имплант

Какво представлява Algeness и къде се крие неговата уникалност?

Това е единствен по рода си био филър, създаден на основата на пречистен агарозен гел (полизахарид). Молекулните и биофизични свойства на агарозата за първи път в историята на естетичната медицина дават възможност да се произведе 100% натурален, биосъвместим и разградим инжекционен имплант. Взискателните към органичния произход на продуктите пациенти вече имат своя естествен избор – филър без химикали и разтворители, максимално толерантен към организма.

Как и къде се поставя био филърът?

Въвежда се субдермално по спецална микроинжекционна техника в съчетание с масаж и постига отлична корекция на назолабиални и марионетни бръчки, скули и брадичка. Резултатите са контролиран обем, фино скултуриране и контуриране на овали в желана форма. Биофизичната структура на продукта осигурява незабавен ефект и максимално запълва бръчки или кожни депресии за разлика от хидрофилните пълнители, които разчитат на привличане на вода и ефектът им се увеличава с времето. При Algeness виждате веднага корекцията и тя е устойчива около 12 месеца.

Защо био имплантът се смята за пробив в модерната естетична медицина?

Рожба на десетилетие научни изследвания и клинични изпитания, Algeness идва на пазара точно в момента, когато търсенето на натурални импланти, които се въвеждат в кожата с минимална травма е в своя пик. Продуктът е изцяло с природен произход, не съдържа никакви протеинови фракции, не мигрира, не дразни и не причинява възпаления, има висока степен на биосъвместимост с човешкото тяло. Наличен е в няколко варианта с различен % агароза и е предназначен за разнообразни като дълбочина корекции в областта на челото, скулите, назолабиалната област, брадичката и долната челюст. Отличен ефект има при внимателно попълване на атрофични белези и следи от преминало акне. Подходящ е и за намеса при по-специфични случаи при пациенти с асиметрии и драстична загуба на мазнини, когато лекарят трябва да компенсира умело анатомични промени без да създава свръхкорекция.

 

За повече информация или запазване на час за безплатна първична консултация с естетичен дерматолог: 02 439 3131

agaroze био имплант Хил клиник

 

 

Етикети: , , ,