Биохакинг ли са екзозомите за кожата?

В основата на биохакингът стои състоянието на кожата на клетъчно ниво. Не случайно съвременната естетична медицина залага на екзозомите в борбата с хроничното възпаление и за обръщане процесите на стареене. PURASOMES SGC100+ Complex ревитализира кожата именно по отношение междуклетъчните връзки. Процедурата създава повече жизненост и възстановява безупречния и сияен тен по един натурален начин. В Хил клиник вярваме, че екзозомното лечение, което е по-достъпно и ефективно, ще отведе терапиите със стволови клетки една стъпка напред (особено в комбинация с антиоксиданти и политуклеотиди).

Комплексът Skin Glow съдържа 20 милиарда екзозоми, извлечени от органична коластра и 20 функционални фактора, които насърчават обмяната на клетките. Въведени в кожата, препаратите с екзозоми ускоряват образуването на микрокръвоносни съдове, улесняват заздравяването на кожата и намаляват възпалението, което както знаем е основен фактор за стареенето.

Освен екзозоми от коластра, терапията осигурява и стволови клетки от семена на Lumina granatum – уникален щадящ кожата изсветляващ агент. В последствие витамин С подобрява цялостния тонус, намалява възрастовите петна и пигментацията, разкривайки равномерен тен. Растежните фактори и пептидите имат силно антиоксидантно действие и създават устойчива дълготрайна защитна кожна бариера, което е особено важно за дами, склонни към акне и себорея.

Следващите съставки – 50 mg хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло и 50 mg хиалуронова киселина с високо молекулно тегло – поддържат кожата хидратирана и овлажнена.

За да запазите час за своята екзозомна терапия за кожата на лицето ни позвънете:

02 439 3131

Ако се интересувате от приложението на екзозомите за спиране на косопад и сгъстяване на косата – обърнете се към нашите специалисти.

 

Етикети: ,