Д-р Азарова се присъединява към екипа на Хил клиник

Д-р Мария Азарова е сред популярните и уважавани в света експерти по апаратно подмладяване и освежаване на кожата. Нейната впечатляваща практика в най-големите клиники в Близкия Изток и по-специално годините работа в Дубай са й създали име и отлична репутация в света на красотата. Освен практиката си, тя е и обучаващ лекар на водещи марки лазери и радиочестотни машини.

Д-р Азарова се присъединява към екипа Хил клиник като ръководител сектор „Апаратни процедури“ в Естетична дерматология. За първи път в България имаме лекар от подобна величина, способен да третира всички кожни несъвършенства: бръчки, хиперпигментации, стрии, белези, спукани капиляри, да коригира силуета и т.н. с персонално създадени методи и протоколи на работа.

„Винаги се съобразявам с даденостите, които има пациента и се стремя да постигна по-добра версия на самия него, а не да го преобразя до неузнаваемост. Златното сечение на Фибоначи е заложено в човешката анатомия и всяка несъразменост бяга от естетиката. Затова целта ми е хубав, траен резултат, постигнат стъпка по стъпка с помощта на модерни технологии.“

Ако побързате може да запазите час за консултация и терапия при нея в София на 17, 18 или 19 октомври като позвъните на тел. 02 439 3131.

Етикети: ,