Д-р Георгиев и д-р Санча на конгреса на Eвропейската урологична асоциация EAU в Лондон 2017

д-р Георгиев уролог

Тази година Конгреса на Европейската асоциация по урология се провежда в Лондон и събира повече от 14 000 водещите специалисти в областта. Урологът от Хил клиник д-р Георги Георгиев ще вземе участие в престижния международен форум, а ръководителят на операционен екип д-р Фернандо Санча ще бъде модератор на сесия по минимално-инвазивна хирургия на живо.

Fernando Gomez Sancha EUA 2017

В програмата на глобалната среща са включени тематични и видео лекции, пленарни конференции, излагане на постери, демонстрации на живо (оперативни подходи и техники), което дава изключителен шанс на лекарите да обменят опит, информация за най-новите клинични изпитания, да разберат повече за нововъведени медикаменти за контрол на урологичните заболявания и да споделят случаи от практиката си.

Като най-предпочитана и модерна се счита ендоскопската енуклеация при пациенти с увеличена простата, което поставя ТУРП сред оперативните техники на миналото. Горди сме, че в Хил клиник практикуваме урология на световно ниво и ползваме лазери (Зелен или Тулиум) за безкръвно и без разрези лечение на ДПХ.