Д-р Горан Деримачковски на световен конгрес

Д-р Горан Деримачковски

 

Един от уролозите на Хил клиник – д-р Горан Деримачковски взе участие в Конгрес за дисфункция на долни пикочни пътища, Santo Spirito in Sassia, Рим. Световният форум се проведе в периода 25-26 юни 2015 и постави на разглеждане последните научни открития и добрата медицинска практика в сферата на специфичните проблеми на долните пикочни пътища. Д-р Деримачковски обогати своите познания и обмени опит с други специалисти по време на форума, който има за цел да събере най-добрите експерти уролози.

 

Част от темите на Конгреса бяха инжектирането на ботокс при свръхактивен пикочен мехур, новостите в женската урология, уродинамичните изследвания /които в България се ползват най-широко в Хил клиник/, сексуални дисфункции, уретрална реконструкция, инконтиненция при мъжете.

Конгресът беше открит от проф. д-р Андеа Тубаро – признат за водещ италиански уролог, който преди време посети Хил клиник в една от отворените за специалисти оперативни сесии със Зелен лазер и остана с отлични впечатления от работата на екипа ни.  

Етикети: , , ,