Д-р Кожухарова на Мастерклас в Сорбоната

Д-р  Румяна Кожухарова от Хил клиник участва в MASTERCLASS Анатомия и лицето и поставяне на филъри с Teosyal Pen в Париж. Обучението традиционно се провежда в Сорбоната, а този път демонстрации направиха д-р Фабио Ингалина и д-р Фахд Бенслиман.

Техниката на инжектиране с чрез специален гаджет (Teosyal Pen), който в България лекарите от Хил клиник за първи път започнаха да използват, е на съвсем ново и различно ниво. Устройството позволява постепенното, контролирано впръскване на продукта, но изисква и съответните умения от страна на дерматолога. Поставянето на филъра е много прецизно, напълно безболезнено и дава възможност за микрокорекции, направени с компютърна точност.

13275794_10154168400108794_466056363_n

Предхождащият анализ на структурата на лицето, състоянието на кожата и начинът, по който настъпва остаряването и се появяват бръчките е също изключително важен за успешната промяна на външния вид чрез филъри. Нашите лекари го владеят в съвършенство, но продължават да надграждат знанията си чрез множество обучения и практически курсове на най-високо ниво. Няма универсален начин за работа с дермални филъри, защото всяко лице и различно. Да въведеш точният продукт, на точното място и в точното количество и лицето да изглежда естествено и леко е изкуство, което малцина владеят.

Обучението по медицина е едно от най-интересните и най-сложните и при наистина добрите специалисти продължава през целия живот. Уникалността на естетичните дерматолози в Хил клиник се дължи на техните таланти, умения и знания, но и на непрекъснатият процес на усъвършенстване.

 
Етикети: , ,