Д-р Лидия Ванеска води обучение за поставяне на конци

д-р Ванеска лифтинг конци обучение

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 4 юни в Хил клиник се проведе поредното обучение за български специалисти по тредлифтинг с мезоконци LFL. Лекарите, които присъстваха, получиха теоретични знания и придобиха практически умения от референтния специалист за България и естетичен дерматолог в Хил клиник д-р Лидия Ванеска. Разбира се само обучението няма да е достатъчно, ще е необходимо сертифицираните лекари да приложат наученото в практиката си и да натрупат опит.

Д-р Ванеска работи от години и познава в детайли всички видове резорбируеми мезоконци и конци за лифтинг. Тя често комбинира различни техники, за да постигне удивителни резултати в зони лице, шия, вътрешна част на ръцете, бедрата, корема и дупето.

Нейната експертиза е много търсена от хора, които се стремят да изглеждат по-добре, без да прибягват до хирургична намеса. Подкожното въвеждане на мезоконци има моментален стягащ и лифтинг резултат. Въведена по подходящ начин и на необходимата дълбочина фината нишка ревитализира кожата, подобрява тонуса и блясъка. С течение на времето зоната става значително по-млада, по-свежа и еластична на допир.

За първична безплатна антиейдж консултация с естетичен дерматолог се свържете с нас по телефона: 02/439 3131.

Етикети: , ,