Д-р Санча направи фурор в болница Тенон в Париж

IMG_4102

 

 

Д-р Фернандо Санча, който традиционно консултира и оперира в Хил клиник пациенти с проблемна простата участва в престижния Парижки конгрес по Ендоурология 1-3.06.2014

logo_siu

 

Само за три дни в столицата на Франция топ уролозите в света се събраха, за да обменят идеи и опит в лечението на простата.

 

Д-р Санча е признат в света експерт по лазерна урология и демонстрира на живо изключителните си умения със Зеления лазер.Той показа нагледно превъзходството на Зеления лазер, наречен „нов стандрат“ в безкръвното премахване на увеличена простата.

Зеленият лазер е доказана технология за безкръвно и безболезнено «изпаряване» на увеличена простатна жлеза – проблем, с който се сблъскват огромна част от мъжете в зряла възраст. Процедурата със Зелен лазер е бърза и безопасна, трае по-малко от 1 час и е изключителна възможност за хора с диабет, хипертония, сърдечно-съдови заболявания. Пациентът се изписва още на другия ден. Периодът на катетъризация е драстично намален.

Техниката позволява да се работи без ограничение всякакъв по размер простатни жлези включително такива над 120 гр. Едно от основните нейни преимущества е, че съхранява континенцията на пациента.

Зеленият лазер гарантира запазването на сексуалната функция при мъжа! Повечето пациенти след операцията съобщават за засилено либидо и по-редовен полов живот. Само след 2 седмици оперираният може да води пълноценен сексуален живот!

Именитият хирург, който ръководи операционния екип на Хил клиник, получи в Париж най-високата възможна оценка за извършеното отстраняване на увеличена простата със Зелен лазер от урологичната общност и лично от създателя на уретроскопа изключително известният в цял свят уролог д-р Енрике Перес Кастро.

 

Ако желаете лично да консултирате своя урологичен проблем с д-р Санча моля обадете се, за да запазите час на 02/439 31 31 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.

Етикети: , , , ,