Д-р Валянова и д-р Кожухарова в Корея

sdr

Естетичните дерматолози от Хил клиник д-р Валянова и д-р Кожухарова участваха в LFL USER WORKSHOP, проведен в Сеул, Южна Корея. Грандиозното събитие представляваше живи демонстрации за поставяне на мезоконци от видовете Anchor, Spiral, Peako и Blossom. Комбинацията на биорезорбируеми мезоконци  се счита за „висше изкуство“ в естетичната дерматология, което владеят малцина професионалисти. Тредлифтингът (работата с мезоконци) е сред най-новите неоперативни методи за уплътнение, укрепване и повдигане на отпуснати тъкани.

Процедурата изисква опитност и специални познания в анатомията на лицето и начините за поставянето на стерилните биорезорбируеми мезоконци Lead Fine Lift (които в България се внасят от ЛК Сърджикъл и се поставят само в няколко сертифицирани клиники).

Като единствените български специалисти, посетили уъркшопа д-р Валянова и д-р Кожухарова имаха невероятната възможност да се запознаят с най-новите подходи в ползването на мезоконци лично от д-р Канг, д-р Ли и проф. Ли.

Голяма част от обучението в Сеул се водеше от прочутия проф. Ли – пластичен хирург, преподавател вKeimyung University и президент на Korean Society for the Study of Face и на Korean Society of the Aesthetic Surgery.

anchor

 

Етикети: , , ,