На 22 ноември д-р Валянова ще е в Стара Загора

Valyanova_sq

Д-р Елеонора Валянова ще се погрижи за вашата красота и свежест в Стара Загора скоро! Консултации и процедури за поставяне на филъри, ботокс терапия, мезоконци и конци за лифтинг, плазмотерапия и други. Запазете предварително своя час за 22 ноември 2019 при един от най-популярните в страната естетични дерматолози д-р Елеонора Валянова.

Единственото място в Стара Загора, където ще се работят изключителните конци Aptos за неоперативен лифтинг и подмладяване на лицето. Минималната травматичност на метода задоволява изискванията на пациенти, които желаят лифтинг, но не искат да се подлагат на оперативна намеса. Конците се въвеждат в дълбочина едва 3-5 мм, което гарантира незасягане на нервни окончания или големи кръвоносни съдове. Процедурата отнема значително по-малко време от хирургията, а възстановяването е с драстично съкратени срокове.

Д-р Валянова традиционно ще ползва 3D матрица Cellular Matrix и още плазмотерапия, филъри в устни и лице (включително познатите динамични филъри за специалните зони с много движение и единственият органичен имплант Algeness), както и биоревитализиращите Елансе, които имат удължен срок на действие, мезоконци и конци за фейслифтинг и бодилифтинг.

Първоначалният анализ на състоянието на лицето от страна на лекаря дерматолог е в основата на изграждане на цялостна антиейдж стратегия.

Заповядайте в клиника Corio Capillis, която е любезен домакин на ексклузивната дерматологична сесия между 9.00 и 18.00 ч. като запишете предварително час на тел. 0889/57 57 26

В този период може да си направите и уникалния тест за хранителна толерантност, който ще даде информация за храните, които тялото не приема добре и в резултат на тях трупате килограми, имате проблеми с кожата и косата!

 

За да запишете час може да се обадите на 0889/57 57 26

Етикети: , , , , ,