Д-р Валянова лектор на Global Aesthetic Academy

За първи път български естетични дерматолози бяха поканени да изнесат лекции за методите на тредлифтинга пред международен форум. Global Aesthetic Academy се проведе през октомври 2019 в присъствието на прочутия д-р Марлен Суламанидзе – създател на конците за лифтинг Aptos и разработчик на редица методи за работа с тях.

Д-р Валянова презентира различни техники и различни конци за лифтинг на вежди и горен клепач. Тя сподели всеки отделен детайл в процедурата за поставяне на конци, а лекарите в аудиторията слушаха с внимание и правиха записи на телефоните си, защото подобна информация “от кухнята” на естетичния експерт трудно могат да получат на друго място.

Д-р Валянова показа снимки преди и след на свои случаи и предизвика сензация с добрите резултати след процедурите, както и с префектната си техника сред колегите в залата.

В края на събитието стана ясно, че не само в България има специалисти по тредлифтинг на световно ниво, но и сме иноватори по отношение техниките за по-ефективно въвеждане на конци.

За първична консултация с естетичен лекар в Хил клиник позвънете на 02 439 3131 или вижте нашата страница с контакти.