Д-р Валянова на PERSONAL TRAINING SUMMIT в Москва

Цветът на българската естетична медицина се събра в Клиниката на проф. Яна Юцковская в Москва за обучение по теория и практика за напреднали. Във фокуса на събитието е филърът Radiesse. Естетичният дерматолог от Хил клиник д-р Валянова се включи в обучението, продължавайки да усъвършенства уменията си в анти-ейджинг процедурите.

Тренингът, който провежда д-р Юцковская е предназначен само за напреднали в естетиката лекари и е организиран от Merz Aesthetics като комплимент към нашите много способни български специалисти. Продуктът Radiesse, съставен от калциев хидроксилапатит, е предназначен за корекция на промените, настъпващи с времето в кожата, укрепване на структурата й и възвръщане на загубени обеми. Постепенно СаНА микросфери се разграждат до калциеви и фосфатни йони, които се метаболизират и елиминират чрез естествените процеси на обмяна в организма.Клинични проучвания доказват продължителното му действие – до година, като при всяко следващо поставяне срокът се удължава до 18 месеца. Нехиалуроновият филър Radiesse по естествен път стимулира производството на колаген, подобрява обема и заличава видимостта на костните структури. Досега главното му приложение беше по отношение на лицето за постигане на така известната V-образна форма. Успешно се ползваше за подмладяване на ръцете за прикриване на сухожилията и съдовете, които с годините изпъкват по повърхността заради загубата на мазнини.

В момента се лансира използването на Radiesse като продукт с по-широко приложение за корекция на тяло в зоната на шия, деколте, корем, седалище, бедра, колене и ръце.

За повече информация:

02 439 3131, Хил клиник

Етикети: , ,