Д-р Валянова на събитие на Allegran Medical Institute

Валянова алерган ботокс

 

В организираната в средата на февруари 2017 Конференция на Allergan Medical Institute участва естетичният дерматолог от Хил клиник д-р Елеонора Валянова. Престижното събитие събра в Прага най-добрите лекари от 45 страни и постави като основна тема високите стандарти за качество и безопасност на използваните субстанции в естетиката. Клиничните семинари в няколко сесии с водещи експерти като д-р  Маурисио Де Майо, д-р Конрад де Бул, д-р Масимо Синьорини и д-р Марва Сафа демонстрираха комбинациите от хиалуронова киселина и ботокс за корекции на мъжко и женско лице. Фокусът, както компанията традиционно налага, бе интерактивната оценка на пациента и постигане на неговите желания чрез практическо прилагане на напреднали техники на инжектиране и избор на подходящите продукти.

По време на лекционната част д-р Валянова имаше възможност да се запознае с целите и тенденциите, които компанията си поставя в следващите 2 години и възможностите на новите им разработки за подобряване качеството на кожата.

Алерган представиха последния си инжекционен продукт Juvederm Volite – иновационна мезотерапия с удължен ефект (до 6 месеца) за оптимизиране гладкостта на кожата, хидратация и еластичност. Създаден на базата на познатата Vicross технология, продуктът съдържа лидокаин за комфорт на пациента и обезболяване по време на поставянето. Въвеждането му реструктурира зоната и я подготвя за последващи терапии с хиалуронови филъри или конци за фейслифтинг.

belkira мезотерапия алерган

Презентиран беше и продукта Belkyra (съдържащ деоксихолинова киселина) за разрушаване на умерени до тежки форми на субментални мазнини. Проблемът по-известен като „двойна брадичка“ засяга както дами, така и господа, които търсят трайно и в същото време нетравматично решение. Инжектирането на Belkyra директно в зоната обещава постепенно разграждане на мастните натрупвания и създаване на по-добър профил.

 

Етикети: , , , ,