д-р Валянова на Световния конгрес в Монако AMWC 2016

Както всяка година естетичните дерматолози на Хил клиник участваха в най-големия световен дерматологичен конгрес AMWC 2016 (Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress). Събитието се провежда за 14 път в Монако, под егидата на принц Албер ІІ и представя авангарда в естетичната медицина в различни обучителни панели, научни сесии, презентации и проблемно-базирани практически курсове. Тази година основната тема беше превенцията на стареенето и антиейдж терапиите с новосъздадени технологии.

 

IMG_2673

Процедурите за господа се очертават като следващ най-бързо развиващ се сектор в естетичната дерматология, а не всеки специалист познава тънкостите при работа с мъжката лицева анатомия. Нехирургичните процедури: филъри, ботокс, конци са особено предпочитани от пациентите.

Представителите на силния пол търсят ефективно, безболезнено и деликатно освежаване и подмладяване.

Д-р Елеонора Валянова се информира и вече прилага MD кодовете за поставяне на филъри, които увеличават ефективността на естетичната намеса и създават лифтинг на зоните, възвръщайки обемите, които сме имали през младостта. Създаването на S-образна линия на лицевия контур е в основата на силен анти-ейдж ефект.

Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress

 

В лекциите специално внимание беше обърнато на иновативни методи за моделиране на мъжкото лице, като се избягват типичните за жената обеми и се постига по-младежко и чаровно излъчване. Акцент бяха анатомичните особености и начините за предотвратяване на нежелани странични ефекти при инжекционни процедури.

1290002

 

129000

Подходите на поставяне на филъри и постигане на освежено лице, които елиминират изражението на умора, гняв или тъга бяха представени в детайли.

Тренингите и презентационните сесии по време на AMWC дават преимуществото на специалистите ни да актуализират и надграждат знанията и уменията си в синхрон с най-новите световни тенденции и поддържат оптималното ниво на квалификацията им. Основната насока в дискусионните панели е налагането на различни методи и техники  с цел превенция и стопиране на процесите на стареене.

Промяната на лицето без хирургична намеса изисква сериозни медицински познания, владеене на спектър от техники, използване на точните продукти и прецизен подбор на пододящите за съответния индивид палитра от терапии. В специална сесия бяха представени нови стандарти в третирането на пероралните зони (около устата) и комбиниране на биоревитализиращи филъри и конци за шията.

1290001

 

Д-р  Валянова се запозна с последните подходи в корекция на средната част на лицето (скули, околоочен контур и назолабиална зона), варикозните усложнения, комбинираните терапии за шия и деколте, създаването на антиейджинг план с максимални резултати чрез комбинация от процедури по време на едно единствено посещение при дерматолог и много други.

Усъвършенстването на тяхната техника благодарение на споделянето на опит с лидерите в света в момента и усвояването на „златните правила“ за безопасни процедури са в полза на пациентите им.

 

Обадете се, за да запазите час за консултация с нашите специалисти на 02/439 31 31 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.

 

 

Етикети: , , , ,