Д-р Валянова на Уъркшоп в Сеул

Най-добрите в света лекари в работата с корекцията чрез резорбируеми конци се събраха в „меката“ на естетичната дерматалогия Сеул на Уъркшоп в края на април. Сред тях беше и естетичния ни дерматолог д-р Елеонора Валянова.

Нейната перфектна работа с лифтинг конците е позната на много пациенти, а сега вече постига съвършенство и с използването на новите 4D барб конци с удивителен, удължен във времето ефект и по-добро закрепване. Висшето ниво на естетичната дерматология, които нашите лекари практикуват, ги задължава да работят с най-новите технологии и методи за инжекционни корекции.

По време на посещението на д-р Валянова  в Южна Корея беше представен изключителния Hydro Injector – той доставя равномерно и плавно хиалуронова киселина, ботокс, плазмотерапия или друг продукт, необходим на пациента, в контролирани дози чрез 9 игли!

dr. Lee Hill clinic

д-р Валянова в компанията на световноизвестния д-р Лии (Lee, Hwang Heui) – Председател на Корейската асоциация на естетичните хирурзи и директор на NB Clinic минути след практическата им работа с последния хит в тредлифтинга четириизмерни BARB ІІ конци.

конци фейслифтинг 4D

 

В Хил клиник процедурите с конци, разработени на основата на полидиоксанон се практикуват с невероятен успех вече доста време. Сега вече ще се ползват и обновените BARB Anchor 4D конци за неоперативен фейслифтинг и корекция на тяло. Техните преимущества са по-голяма фиксация и удължено време за резорбиране, а ефектът деликатно моделиране на шия, дупе, гърди и корем остава все така силен!

 

 

За консултация с естетичните дерматолози на Хил клиник предварително запазете час по телефона (02 439 3131).

Етикети: ,