Д-р Валянова отново в Бургас на 1-3 август

Възможност за повече красота, хармония и съвършенство! Естетичният ни дерматолог д-р Елеонора Валянова отново ще посети морския град и ще извършва консултации и процедури. Приемът при нея става с предварително запазен час на тел. 0888 446 833.

Д-р Валянова е изключителен професионалист, признат в страната и чужбина естетичен лекар, многократен носител на приза „Лекарите, на които вярваме“, международен тренер на методите на лифтинга с конци Aptos, опитен инжектор, международен обучител на филърите Teoxane. Нейната професионална философия е да запази естествената красота и черти на лицето като го подмлади и освежи.

В Бургас тя ще извършва консултации и процедури: мезотерапии на лице и тяло при целулит, вампирски лифтинг за подмладяване и плазмотерапии при косопад, поставяне на хиалуронови и биостимулиращи филъри за волюмизиране и контурна пластика, антиейдж процедури с мезоконци и конци за лифтинг на лице и тяло, неоперативна корекция на носа с резорбируеми конци, ботокс терапии и др. неинвазивни естетични процедури.

Побързайте да запазите своя час по телефона за 1-3 август! Очакваме да се свържете с нас на 0888 446 833

 

Етикети: ,