Д-р Валянова проведе уъркшоп в Трявна

 

По време на ХVIII-та Научно-практическа конференция по дерматология и венерология, проведена в гр. Трявна 27 – 29 ноември, 2015 д-р Елеонора Валянова обясни особеностите и демонстрира методът тредлифтинг с мезоконци пред колегите си.

мезоконци

Лифтингът с мезоконци е иновационен метод в естетичната медицина и много малко лекари имат практика с него. Д-р Валянова е сред най-опитните в страната и референтен лекар за територията на България. Тя го прилага за укрепване и повдигане на отпуснати тъкани, като се постига и ревитализация на зоната благодарение на въведените резорбируеми конци.

 

Техниките са много специфични и като последователност на въвеждане, и като схема на поставяне. От изключителна важност е процедурата да бъде извършена като се вземат предвид състоянието на кожата, особеностите на мускулатурата, започналите процеси на остаряване при всеки отделен пациент.
Изключителният интерес към ръководения от естетичния дерматолог на Хил клиник workshop: Мезоконци Lead Fine Lift се дължеше на баланса между теоретическа информация и реална работа с пациенти, които участниците в конференцията оцениха високо.

sdr Д-р Валянова беше лектор по покана на организаторите МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ – ПЛЕВЕН и БЪЛГАРСКО ДЕРМАТОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО (bg-derm.org).

Етикети: