Д-р Валянова с д-р Хеден по време на Teoxane експертен ден

филъри обучение теоксан

Поредното перфектно организирано и много полезно обучение на Teoxane в България, в което нашият естетичен дерматолог д-р Валянова има удоволствието да вземе участие, се проведе в София този уикенд.

Водещ на експертния ден беше д-р Пер Хеден, Швеция. Стартиращата лекция беше посветена на фундамента на естетичната медицина – съвършеното познаване на анатомията. Последваха демонстрации на живо за работа с динамичните филъри Teosyal в различни зони на лицето за различни като подход на въвеждане и количество продукти. За пореден път беше показана работата с TeosyalPen, устройство добре познато на нашите пациенти, тъй като в клиниката ползваме едни от първите в страната пен-ове.

д-р Валянова, както и другите дерматолози на Хил клиник, работят от години с динамичните хиалуронови филъри и постигат забележително естествени и красиви корекции.

teoxane expert day

 

Д-р Хеден е асоцииран професор към Каролинския институт в Стокхолм и основател на една от най-големите пластични хирургии в Швеция. Опитът му е безспорен, той е сред първите лекари, инжектирали пълнители хиалуронова киселина.
Етикети: ,