Д-р Ванеска и д-р Редка – лектори за уъркшоп за естетична дерматология

IMG_0140

 

Д-р Лидия Ванеска – топ естетичен дерматолог в Хил клиник и д-р Волфганг Редка – тренер на един от световните лидери в производството на продукти за естетични корекции Teoxane бяха лектори в последния за годината уъркшоп, организиран от Спектро Груп в Боровец.

Д-р Ванеска показа протокол за работа с Celluform +, иновативна мезотерапия, специално създадена за третиране на мастни натрупвания в зоната под брадичката. Откритието, на което е базиран разработения продукт е фактът, че молекулата на деоксихолева киселина разгражда мастните клетки и в същото време разтваря мазнините, съдържащи се в тях. След поставяне на Целуформ + наблюдаваният ефект е „стопяване“ на натрупванията, регулиране процеса на адипогенеза, лифтиране и биостимулация в зона шия. Добавена арника (компонент, познат от хомеопатичните препарати) осигурява мощно противовъзпалително, антимикробно и аналгетично действие.

Процедурата следва да се извърши двуразово, през определен от специалиста период, за най-добър резултат. Дали сте подходящи за поставяне на Целуформ + и с какви апаратни процедури може да бъде усилен ефекта му ще разберете по време на консултация с дерматолог в Хил клиник. Запазете час на 02 439 3131.

Ефектът на Celluform+ е в 2 посоки: разграждане на мастните натрупвания и стягане на кожата.

Ефектът на Celluform+ е в 2 посоки: разграждане на мастните натрупвания и стягане на кожата.

 

 

 

 

Етикети: ,