Д-р Лидия Ванеска в Благоевград на 16 май

д-р Лидия Ванеска естетичен дерматолог Хил клиник

Д-р Лидия Ванеска – един от най-опитните естетични лекари и топ дерматолог от Хил клиник ще извършва консултации и процедури в Благоевград на 16-ти май 2017.

Д-р Ванеска гостува на Denta Clinic и приема само с предварително запазен час. За консултация и терапии /ботокс, мезоконци и конци с лифтинг ефект, дермални хиалуронови и/или PCL филъри, първият в света БИО филър, хиалуронова киселина, плазмотерапия на лице, скалп, тяло и мезотерапия/ може да запазите час на тел. 073893171 или на рецепцията на Denta Clinic с адрес ул. Васил Мечкуевски № 22 в Благоевград.

Д-р Ванеска ще поставя филърите с уникалната роботизирана система на Teosyal – „писалка за филъри“. В практика се използват изключително качествени продукти на водещи световни компании в бюти индустрията.

maxresdefaultД-р Лидия Ванеска е сертифициран тренер за България на два вида лифтинг конци и с огромен опит в антиейдж процедурите.
По време на гостуването на д-р Ванеска може да се направите и тест за хранителна нетолерантност, който е подходящ дори за деца, надеждно лабораторно изследване, за което е необходима само капка кръв от пръста.

Етикети: , , ,