Дебют на Jalupro Young Eye

Дългоочакваната поява на новия продукт на Jalupro вече е факт. Хиалуроново базираната субстанция с добавени аминокиселини представлява 1 мл чисто съвършенство за околоочната зона. Действието включва и трите най-големи проблема, които притесняват пациентите:

  • тъмни кръгове
  • бръчици и вяла кожа
  • торбички под очите

КАК РАБОТИ Jalupro® Young Eye?

Ефективният коктейл на производителя Professional Derma SA се основава на два вида хиалуронова киселина с различна молекулна плътност. Заедно със седемте аминокиселини и три пептида, комбинацията успешно се справя с подпухналостта в областта на очите, както и досадните линии „пачи крак“ и тъмните кръгове. Терапията подсилва съединителната тъкан, много леко запълва отнет с времето обем и озарява.

Естетичният ни дерматолог д-р Румяна Кожухарова, която беше една от първите в света, които използваха продукта по време на обучение в Полша, споделя:

Продуктът има отлични характеристики и реструктурира нежната кожа около очите. Може да се ползва като превенция на стареенето в областта чрез 1-2 поставяния, но за интензивна грижа препоръчвам 6 месечен план с терапии Jalupro Young Eye. Процедурата е подходяща за всеки пол, всяка възраст и всеки тип кожа.

Позвънете за час в Хил клиник на 02 439 3131.

Етикети: , , , ,