Декоративни процедури

lashes nails

Няколко дребни, но всъщност много съществени подробности полагат последните щрихи към женската красота – миглите, веждите и ноктите.

 

Изразителен, дълбок и впечатляващ поглед можеш да постигнеш с гъсти и дълги ресници и добре оформени мигли. Досега познатите методи чрез цели мигли или добавяне на снопчета не изглеждат естествено. Уникалната и изключително популярна в чужбина и у нас технология за удължаване косъм по косъм създава усещане за естествена визия. Окото изглежда подчертано, дори без грим и поставяне на спирала.

Копринени мигли, поставени косъм по косъм

EyelashExtender_01

 

Каква е технологията? Процедурата е деликатна и приятна. Извършва се от сертифициран специалист. Миглите са изработени от естествена коприна и се апликират една по една с помощта на хипоалергенно лепило, без да имат директен контакт с клепача. Увеличаването на дължината и обема е дълготрайно, а резултатите са впечатляващи. Може да се работи с различни размери и цветове. 

Ползва се специално лепило, което не вреди по никакъв начин на естествените мигли. Поради растежа на собствените ресници е необходима периодична поддръжка. Другото важно условие е за разгримиране и почистване на зоната да се използват продукти на водна основа.

Прецизно оформени вежди в извивка, която „рамкира“ лицето

458

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веждите са най-ефектната украса на лицето. В Хил клиник работим с FaceFrame 3D – иновативна система за поставяне и коригиране на вежди чрез залепване на синтетични косъмчета директно върху кожата. Резултатът е плътни, съвършено очертани и естествено изглеждащи вежди.

При апликирането на косъмчетата използваме хипоалергично, безвредно лепило със специално разработена формула, която да издържа на естественото омазняване на кожата.
Ползват се косъмчета с различни цветове и дължина, за да се постигне 3D визия.

Маникюр и педикюр

nail1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Красивите, поддържани нокти създават цялостен, хармоничен вид и допълват визията на ръцете. Декоративното оформяне на нокътната плочка е част от стила, темперамента и вкуса на жената, а често издават и нейното настроение.

Процедурите маникюр и педикюр се извършват от опитен специалист с подбрани продукти от доказали качеството си световни производители на козметика за нокти.

Като дерматологичен център нашата основна мисия е здравето, затова при микози и гъбички по ноктите предлагаме трайно решение с произведената от DEKA  последен модел лазерна система Synchro FT. Лазерната енергия прониква дълбоко и фокусирано в проблемната зона, поразявайки причинителите на инфекцията, без да засяга тъканите. Комбинацията между механичната грижа и лазерната терапия гарантира изключително добри резултати, трудно постижими с медикаментозно лечение.

 

Сега вече нямате пречки да изглеждате съвършено!

Запазете си час още сега на:02/439 31 31.