Дерматолозите на Хил клиник на 20 Международен конгрес на SIES

Д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова – нашата перфектна тройка дерматолози присъстват на 20тия юбилеен Международен конгрес на Società Italiana di Medicina e Chirurgia Estetica (Италианското дружество по естетична медицина), организиран от световно известния д-р Маурицио Приори.

конгрес Болония

По време събитието водещи специалисти от цял свят обменят теоритични знания, практически умения и дискутират случаи от работата си в стремежа да усъвършенстват още повече своята дейност. Palazzo dei Congressi в Болоня за три дни се превръща в световен център на науката за красота, здраве и младост.

 

Множеството процедури, които се предават в реално време от Clinic Multimed ще разкрият тънкостите в извършването на определени терапии, демонстрирани от най-добрите професионалисти в бранша. Освен ботулинова терапия, лечение на целулит, биоревитализиращи процедури, работа в околоочната зона с филъри, регенеративна естетика, фейслифтинг, липолифтинг, бодишейпинг, част от лекциите и панелите ще обхващат и съдова хирургия, методи за третиране на разширени вени и спукани капиляри.

SIES Хил клиник дерматология

 

 

Етикети: , , , ,