ДИНАМИЧНИ филъри с хиалуронова киселина

image teoxane

 

Новите RHA филъри са предназначени да посрещнат високите динамични изисквания на анатомията на устните и околоочния контур. Те са патентована формула на по-еластична хиалуронова киселина, която по естествен начин поема напрежението при движение на лицето. Филърите се поставят с помощта на специален гадежт – Pеn /писалка за плавно и безболезнено инжектиране на попълващ продукт/. Устройството е единственото засега в България и в комбинация с иновативните филъри осигурява обем в зоните за по-дълъг период от време без да има опасност от свръхкоригиране.

 

Освен възвръщане на загубените обеми терапията постига интензивна хидратация, незабавен изглаждащ и озаряващ ефект за кожата около очите. Загубената с годините микроциркулация, която води до бръчици, подпухналост и тъмни кръгове се възстановява.

Какъв ефект да очакваме, съобразно възрастта си?

  • До 25 години – деликатно хидратиране и попълване на устните, ефект на сочност и идеален контур
  • До 30 години – уплътняване на кожата и корекция на първите фини линии
  • До 40 години – възвръщане на еластичността на кожата, елиминиране на марионетните, назолабиалните и бръчките около очите, корекция на хлътвания в слъзната долина и бузите
  • До 50 години – решителна корекция на загубените обеми, дълбока хидратация на зоните, заглаждане на назолабиалните бръчки и линиите „пачи крак“, оформяне на лицевия контур, създаване на обем в скулите

филър бузи

 

 

Въведената еластична хиалуронова киселина се свързва с молекулите вода и ги задържа. Това придава на тъканите вътрешен обем по естествен, деликатен начин. Бръчките моментално се изглаждат.

rha vs ha

 

 

 

Самата терапия  отнема около половин час и изисква минимално време за възстановяване. Въздействието е директно, точно където е необходимо, а резултатите са дълготрайни и впечатляващи.

teoxane cosmetic

За поддръжка действието на филъра Teoxane има разработена специална козметична серия кремове за домашна грижа.

 

Консулацията с дерматолога на Хил клиник е безплатна!

Можете още сега да запазите час по телефон: 02/439 31 31

 

 

Етикети: , ,