ДИНАМИЧНИ филъри с хиалуронова киселина

image teoxane

 

Новите RHA филъри са предназначени да посрещнат високите динамични изисквания на анатомията на устните и околоочния контур. Те са патентована формула на по-еластична хиалуронова киселина, която по естествен начин поема напрежението при движение на лицето. Филърите се поставят с помощта на специален гадежт – Pеn /писалка за плавно и безболезнено инжектиране на попълващ продукт/. Устройството е единственото засега в България и в комбинация с иновативните филъри осигурява обем в зоните за по-дълъг период от време без да има опасност от свръхкоригиране.

 

Освен възвръщане на загубените обеми терапията постига интензивна хидратация, незабавен изглаждащ и озаряващ ефект за кожата около очите. Загубената с годините микроциркулация, която води до бръчици, подпухналост и тъмни кръгове се възстановява.

Какъв ефект да очакваме, съобразно възрастта си?

  • До 25 години – деликатно хидратиране и попълване на устните, ефект на сочност и идеален контур
  • До 30 години – уплътняване на кожата и корекция на първите фини линии
  • До 40 години – възвръщане на еластичността на кожата, елиминиране на марионетните, назолабиалните и бръчките около очите, корекция на хлътвания в слъзната долина и бузите
  • До 50 години – решителна корекция на загубените обеми, дълбока хидратация на зоните, заглаждане на назолабиалните бръчки и линиите „пачи крак“, оформяне на лицевия контур, създаване на обем в скулите

филър бузи

 

 

Въведената еластична хиалуронова киселина се свързва с молекулите вода и ги задържа. Това придава на тъканите вътрешен обем по естествен, деликатен начин. Бръчките моментално се изглаждат.

rha vs ha

 

 

 

Самата терапия  отнема около половин час и изисква минимално време за възстановяване. Въздействието е директно, точно където е необходимо, а резултатите са дълготрайни и впечатляващи.

teoxane cosmetic

За поддръжка действието на филъра Teoxane има разработена специална козметична серия кремове за домашна грижа. Попитайте на рецепцията ни или своя медицински козметик, за да ви препоръчаме точният продукт за вашата кожа.

 

 

Можете още сега да запазите час по телефон: 02/439 31 31 или да видите другите начини да се свържете с нас ТУК

 

 

Етикети: , ,