Две в едно: хиалуронова киселина и плазма

 

Огледалото показва кога кожата ни се нуждае от хидратация и обем и кога от подобряване на еластичността и тонуса. Досега естетичните лекари ползваха два различни продукта за да постигнат добър резултат.

Вече разполагаме с уникална нова формула. Тя комбинира хидратиращия ефект на биополимера със стимулиращите свойства на обогатената с растежни фактори плазма. Създадена е в швейцарска лаборатория и преставлява триизмерно скеле, което поддръжа кожата отвътре като осигурява възможността фибробластите да реконструират зоната интензивно.

Сложната взаимосвързана реакция дава моментален антиейдж ефект. Нейното действие отговаря на философията на натуралната естетика – създава ситуация, в която кожата се обновява, уплътнява и стяга, благодарение на засилено производство на колаген и еластин, характерни за по-млада възраст.

cellular matrix

 

Клетъчната 3D матрица Cellular Matrix доказано подобрява клетъчното деление и стимулира създаването на собствен колаген.

 

Иновационният метод изтрива белезите на стареене по естествен път като образува благоприятна за клетките хиалуронова мрежа, в която са разпръснати тромбоцитите. Продуктът съдържа 2 ml натурална, неомрежена хиалуронова киселина (1,550 kDa) в концентрация от 20 mg/ml.

В момента патентованият продукт е признат за най-ефективната мезотерапия при дехидратирана кожа и бръчки, практически стимулираща производство на собствен колаген и хиалуронова киселина до 360% повече само за 2-3 денонощия. Така клетъчната матрица подобрява еластичността, тонуса и плътността на кожата в добавка към волумнизиращия ефект на терапията.

Процедурата е безопасна, извършва се с индивидуални стерилни комплекти, а хиалуроновата киселина в състава й е тествана и отговаря на най-високите ISO10993 стардарти.

Вижте нашата страница за контакти за начини да се свържете с нас. При записване на час при дерматолог на тел. 02 439 3131 получавате първична консултация.

 

 

Етикети: , , , ,