Екзозоми – авангард на регенеративната естетична дерматология

Процесът на остаряване доскоро течеше само в една посока. Днес науката има своите основания да смята, че с помощта на екзозомите може да го направи обратим!

Екзозомите са наночастици, които предават информация между клетките. Те са ключови за комуникацията между клетките и пренасят междуклетъчния товар от протеини и нуклеинови киселини, т.е. влияят естествено на клетъчното поведение. Технология AMPLEX Plus използва вложената в тях природна сила, за да я превърне в продукт, който дерматолозите да използват. Неговите удивителни действия са да подтиска възпалението, да насърчава ангиогенезата, да стимулира кератиноцитите и фибробласти да произвеждат повече нов еластин и колаген и да ускорява повторната епителизация.

Екзозомите, които ползваме в Хил клиник, не са синтетични, а се извличат от коластра – уникален природен продукт, който съдържа повече от 250 биологичноактивни вещества и е най-големият естествен резервоар за растежни фактори и екзозоми.

Ползите за кожата/косата при прилагане на терапия с екзозоми:

  • пряк достъп до най-богатия източник на биологичноактивни елементи, съществуващ в природата, мощен помощник в създаване на нов колаген и еластин
  • не носят генетична информация, чужда за организма, не се репликират, тъй като не са истински клетки и са биосъвместими с човешката кожа
  • изразено противовъзпалително действие
  • създаване на нови кръвоносни съдове
  • спомагат за ремоделирането на извънклетъчния матрикс чрез насърчаване на ангиогенезата и бърза, качествена регенерация на увредените тъкани
  • ефективно антиейдж и възстановяващо кожата действие
  • натурално повишаване на еластичността, плътността и здравето на кожата
  • безрискова терапия с универсално приложение в естетиката

Екзозомната терапия е иновативно и бързо работещо решение за преструктуриране  и възстановяване на функцията на стареещата и проблемна кожа. Тя издига регенеративните естетични процедури до ново ниво на максимална ефикасност и пълна безопасност.

Нашата цел винаги е била и ще бъде да ви предлагаме бъдещето на естетичната медицина днес, за да имате по-добро утре. Затова без колебание препоръчваме екзозомите като неотменна част от всеки персонален план за младост и здраве.

За повече информация и запазване на час: 02 439 3131

Етикети: , ,