ELOS-подмладяване и стягане в Хил клиник връща младостта и блясъка на кожата

d290_1654Стареенето на кожата е неизбежен процес.

Сред нежеланите изяви на времето са първите бръчки на лицето: около носа и очите.

Проблемът с появата на бръчките е свързан с недостиг на колагенови влакна в кожата. Колагенът е основа на гъвкавостта и еластичността на кожата.

Към 30 г. нашият организъм започва да намалява изработката на колаген и възникват първите бръчки.

Как да се избавим от бръчките?

Чувствителната и повяхнала кожа се нуждае от специална и внимателна грижа. Днес има предостатъчно козметични средства за старееща кожа. Правилно подбраната козметика е в състояние да осигури само необходимата грижа, но не и да върне младостта на кожата.

Причината за стареенето се крие в нейните дълбоки слоеве и за да се премахнат бръчките се налага използването на по-активни методи. В търсене на тайната на вечната младост учените създават нови ефективни методи за премахване на бръчки, както и отлагане задълго на процеса на стареене.

Хил клиник предлага абсолютно иновативен, уникален метод за неоперативна корекция и отстраняване на бръчки – Elos-подмладяване

Това е високотехнологична естетична процедура на технологията Elos за фотоподмладяване на кожата. Тя подобрява състоянието на кожата, променена от възрастта и ултравиолетовите лъчи.

Отстранява повърхностните пигментни и съдови изменения по кожата, изглажда фините бръчки и линии, изравнява тена на кожата. За отличен резултат се препоръчват между 3 и 6 процедури през интервал от 3-4 седмици.

Подмладяването на кожата включва:

  • премахване на пигментации от всякакъв произход
  • премахване на видими съдови дефекти и зачервявания на кожата
  • постигане на ефекта на опъване и повишаване на еластичността на кожата

Процедурата е подходяща за мъже и жени, които искат да изгладят фините линии, да подобрят контура на лицето си, да придобият по-свежо и младежко излъчване.

Elos–фотоподмладяване и стягане е комбинация от двете най-ефективни процедури за нехирургическо подмладяване и изглаждане на лице, гърди, клепачи, чело, скули.

Премахва всякакви следи на времето: бръчки, пигментации от различен произход, съдови дефекти, белези, отоци и тъмни кръгове около очите.

Задейства естествените механизми на организма, едновременно активирайки дълбоките и повърхностни слоеве на дермата, без да нарушава цялостта на кожата.

Видим резултат след първата процедура!

Резултати от  курс процедури:

  • Бръчки – подобрение средно с 65%
  • Стареене на кожата на лицето – подобрение с 50-75%
  • Стареене на кожата на ръцете, шията, гърдите и тялото – подобрение с 50-75%
  • Разширени пори – подобрение с 50-60%
  • Текстурни неравности – подобрение с 50-60%

 Запази час още днес на: 02/ 439 31 31.

Етикети: , , , ,